8. srpna 2017

Girl in Prague

P7252652
Dobré ráno. Už jsou to dva týdny, co jsesm jela za svojí insantní kráskou do Prahy. Strašně dlouho jsme se neviděly a s přibývajícími dospěláckými povinnosti to pro naše častější setkávání moc optimisticky nevypadalo. Ale pak se stal skoro zázrak a Kačí se přestěhovala do Prahy, já jsem přes léto doma v Liberci a tak nebylo nic snažšího než sednout na autobus a konečně se zase vidět...a hlavně mluvit a mluvit (a občas něco vyblejsknout před tím, než se to sní).
Jako vždy jsme na střídačku prolítávaly krámy a kavárny, takže jsme ochutnaly cronuty z Oh deer bakery a já jsem byla poprvé v Kafe Fin na skvělé bagetě s tofu. Nevynechaly jsme ani pár obchodů a tak jsem si dovezla z H&M takovej růžovej top, ve kterým vypadám jako cupcake - sladce a nadýchaně. Popravdě jsem si dlouho nic nekoupila, zešílela jsem totiž do sportovních legín z Gymsharku a tak teď šetřím jak šílená na ty předražený, ale naprosto úžasný legíny. Přesto, když držíte dietu (i tu nákupovou), je občas dobrý dát si pauzu, koupit jen něco malého a zůstat motivován pro další škrtounství. Jak tohle téma vnímáte vy? Ať už jde o nákupy, tak o jídlo? Docela by mě to zajímalo.

P7252635

P7252634

P7252655

P7252611
I was wearing: jeans, top: H&M  /  bag: C&A  /  shoes: Deichmann

4 komentáře :

  1. Luciku, Jsem moc rada, zes za mnou přijela. Bylo to bozi. Přesně takový den jsem potřebovala. Na fotkách ti to sluší. Nakonec se vyvedly, tak mam radost ;) a na cupcake Outfit se uz moc tesim ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já taky děkuju, hlavně to musíme fakt zopakovat! Fotky jsou fakt krásný, taky se mi moc líběj a cupcakový tričko je v pořadníku :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jn alespoň maličkost v té "dietě" neuškodí, s tím souhlasím :-D Jinak už jsem něco četla u Kejt, nebo možná viděla z vašeho setkání. :) taková setkání po dlouhé době jsou vždy moc příjemné.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. :D Ano, Kejt je pilnější než já a sepsala to dřív :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3