12. září 2017

Last summer days or not?

IMG_0471
Dobré ráno. Nebo spíš dobré podzimní ráno? Vím, že už o tom spousta blogerek psala a vím, že to není nijak filozoficko-inteligentní typ článku, ale přeci jen mám potřebu psát o přechodu léta do podzimu.Tuhle jsme se o tom s mamkou bavily a nehledě na předpovědi počasí jsme se shodly, že léto je definitivně pryč. Indicie, které nás k tomuto tvrzení vedou jsou především chování našich koček, vůně vzduchu, první žluté listy a počínající podzimní deprese. Přitom mě to hrozně překvapilo, ta rychlost. Někdy je sice přechod z léta na podzim trochu rychlejší, přesto je alespoň nějaké období toho krásného babího léta, poslední teplé letní paprsky, teplo, světlo, sem tam ještě nějaký motýlek. Letos ale žádné babí léto nebylo a už ani nevěřim že bude. Naše kočky tomu taky nevěří, jinak by ještě celé dny a noci byly venku a ne v křesle v kočičích dečičkách. A víte, co je na tom nejsmutnější? Že tohle byly moje poslední prázdniny. Další už nebudou, bude práce a maximálně dovolená, ale porovnejte si, nejméněě 8 týdnu prázdnin v kuse, žádné povinnosti, nebo 4 týdny, v lepším případě 5 týdnu, dovolené, které musíte ostražitě naplánovat i na jiná období roku. Sbohem dětství, sbohem léto a snad zase někdy! Jak odchod léta prožíváte vy?

IMG_0426

IMG_0427

IMG_0425

IMG_0457

IMG_0474

IMG_0489
I was wearing: top: F&F  /  blazer: Camaïeu  /  pants: Lindex  /  bag: H&M  /  shoes: Puma

5 komentářů :

  1. Těžce to snáším.. Fakt těžce. Na moji psychiku má tento přechod vždycky blbý dopad. Těžko se s teplými dny loučím... Zima je totiž pro ně úplně nejhorší období vůbec. Jsem totiž příšerná zmrzlina a když jsem ve 24st klepala zimu v Itálii nevím, jak snesu zimu o dost větší :D outfit se mi na tobě moc líbí a co nejvíc? Ty boty. Poprvé v životě se mi líbí sportovní boty. Jsou proste krásné.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsme na tom stejně, já jsem taky strašná zmrzlina a zimu nesnáším! Ale doufám, že přejde rychle a že jaro bude brzy, když už podzim přišel tak na rychlo! A děkuju :) Mě ty boty hrozně zaujaly svojí barvou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě to byly také poslední prázdniny, ale zase tak to neberu. Jsem asi blázen, ale tak trochu na to dospěláctví a svoji vlastní zodpovědnost už úplně za vše se těším. :) Jinak ještě doufám, že to babí léto přijde! :-D nechci chodit ještě v tlustých svetrech.
    Jinak moc pěkný outfit, hlavně se mi líbí sáčko, potřebovala bych také černé.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3