24. září 2017

Photodiary #3

IMG_20170921_134740
Krásnou neděli! Po drobné odmlce jsem zase zpátky a radši než outfitovým článek bych začala přes photodiary. Jsou to střípky ze dnů mezi Libercem a Olomoucí a důvod mé nepřítomnosti na blogu je vlastně stěhování a začátek školy, takže jsem to na blog moc nestíhala. Na jednu stranu jsem se už na začátek školy těšila a jsem ráda, že už to přišlo, jediné co mě mrzí a štve je počasí, protože snad každý den od příjezdu do Olomouce se to bez deště neobešlo. Naštěstí fotky v tomto photodiary jsou ještě z posledních pěkných dnů, na pomezí Liberce a Olomouce, prázdnin a školy.

IMG_20170905_165707
Asi týden před odjezdem jsme se se ségrou a mamkou stavily na burger v Chicago Bar & Gril. Byla jsem tu na výroční večeři s Vikingem a chutnalo nám tak, že jsem o to mamku se ségrou nemohla připravit. Stejně jako poprvé jsem si dala burger Holy Guacamole, protože miluju avokádo a zakysanou smetanu!

IMG_20170909_165514
A pořídila jsem si masážní válec. Ještě když byl Viking v Liberci, rozhodla jsem se zkusit poměrně náročný tréninkový program German Volume Training, zkráceně GVT, popřípadě znám jako 10x10. Cvičíte 5x v týdnu co nejkomplexnější cviky, vždy dva v supersérii, deset sérií po deseti opakováních. Při jednom z těchto tréninků jsem si tak oddělala nohy, že jsem pak skoro dva týdny nemohla chodit a tak jsem si v rámci regenerace pořídila tenhle masážní válec. Zatím se spíš učím jak ho používat, ale jsem celkem spokojená.

IMG_20170912_122625
Pho bo. Jedno z mých nejoblíbenějších jídel. V Liberci jsou, co vím, pouze dvě místa kde si ji dát. O prvním jsem psala myslím kdysi v jednom článku, nebo jsem to postovala na instagramu, jedná se o relativně novou restauraci StreetPho v centru Liberce. Tato polévka pochází ze starého a ne příliš pěkně vypadajícího bistra, ale za to je taková autentičtější, protože ji dělají rodilí asiati. Mimo Pho bo navíc dějalí pravé krabí krekry, které opravdu stojí za to. Tuhle Pho bo si můžete dát v bistru HaNoi v ulici 5. května v Liberci.

IMG_20170912_131058
Moje poslední prázdninová kavárna, byly jsme se ségrou v Mikyně. Mám nový nejoblíbenější zákusek, a to ten tvarohový dort s ovocem. Chtěly jsme také vyzkoušet citronový košíček, ale ten byl na nás obě až moc kyselý, a to ségra kyselé miluje.

IMG_20170914_121056
Po cestě do Olomouce jsme se stavovali v Ikee, chtěla jsem tam totiž pár věcí do bytu a nemohla jsem si nechat ujít ani nový katalog. Já katalogy z Ikey miluju a doma mám jejich sbírku už od roku 2014. Ve food zóně jsem si pak koupila tohle smoothie, ale ta příchuť mě nijak extra neoslovila, bylo to jablko a hruška se zázvorem a ovesnými vločkami. Přitom já všechny ty ingredience miluju.

IMG_20170915_105639
Než jsme se nastěhovali do Olomouce, zůstali jsme ještě dva dny s Vikingem u babičky v Přerově a šli se projít po městě. Stejně jako v Olomouci tam mají tuhle plastickou mapu centra, která se mi hrozně líbí. Upřímně, Přerov jako takový se mi nikdy moc nelíbil, ale když mě pak vzal Viking na procházku po centru, změnila jsem názor, mají tam krásné historické domečky, vše je pěkně upraveno, můžete jít do parku a třeba hradby vypadají taky moc hezky.

IMG_20170922_141707
A nejposlednější novinka jsou nový legíny a podprsenka z Gymsharku. Objednávala jsem si modré seamless legíny s podprsenkou. Za pár dní možná sepíšu recenzi na všechny věci z Gymsharku co zatím mám.

Doufám, že se vám článek líbil a přeju heký zbytek víkendu.

3 komentáře :

Thank you for every single comment <3