11. listopadu 2018

3 minutová maska z Havlíkovy Apotéky

apoteka_1
Krásné nedělní ráno. Dnes mám pro vás krátký článek z touhle ranní pečující a čistící maskou (3 minutovou) z Havlíkovy Apotéky. Poprvé jsem na tento produkt narazila díky Veronice, a protože mě zaujal, šla jsem se na něj do Apotéky podívat. V krámě jsem masku vyzkoušela, byla velmi jemná a krásně voněla.
Nyní už masku používám asi 3 měsíce (kupovala jsem myslím v srpnu) a rozhodně si ji koupím znovu. Ráno mě vždycky příjemně "probudí" a při pravidelném používání opravdu vidím na své pleti rozdíl. Velkou výhodou této masky je kromě její funkčnosti i to, že je to přírodní kosmetika, ekologická, s recyklovatelným obalem. 50 ml balení stálo myslím 299,- a rozhodně za tu cenu stojí, balení mi vydrželo, jak jsem psala, asi 3 měsíce každodenního používání.
apoteka_2

4 komentáře :

  1. Produkt neznám od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale maska mě moc zaujala :) asi se po ní taky půjdu podívat :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Havlíkovu apotéku mám moc ráda. Tuhle masku jsem měla jen asi dvakrát ve vzorečku, ale byla fakt super :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Já teda tuhle masku na 100% doporučuju, takže holky, nebojte se plného balení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Havlíka znám, jednou jsme byla i u něj v kamenné prodejně v Brně :-) mají to tam malé, ale krásné a jsou tam i moc příjemní, rádi poradí a doporučí. Nic jsem od nich ale ještě nezkoušela. Láká mě produkt, který se jmenuje tuším Krásná slečna.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3