29. srpna 2018

Recenze-dárečky z Notina

notino_5
Ahoj. Dnes mám pro vás článek s recenzí několika produktů, které mi byly věnovány z Notino.cz Jedná se o micelární vodu Avéne, plátýnkovou masku Korika, krém na ruce SpiriTime a houbičku na makeup BrushArt. Kromě houbičky na makeup jsem všechny produkty zkoušela poprvé a ze značek jsem znala pouze Avéne, tak se pojďme podívat, jak mě produkty oslovily a které se vám podle mě vyplatí.
Začnu vyživující plátýnkovou maskou od Koriky, protože to byl produkt, který mě zaujal a překvapil asi nejvíc ze všech. Maska je bohatá na vitamíny, nenasycené mastné kyseliny a minerály. Pomáhá uklidnit citlivou pleť a hydratuje ji. Pokud jste ještě podobnou masku (stejně jako já) nepoužívali, pak v pytlíčku najdete plátýnkovou masku s otvory na oči, nos a ústa, která je složená a namočená v gelu. Masu vyjmete, pozor abyste se moc nezapatlali jako já, a přiložíte na obličej. Nechte masku působit. Ze začátku mi to bylo trochu nepříjemné, protože tam podle mě toho gelu bylo dost a maska mi trochu sjížděla, ale po chvilce už to byl opravdu příjemný, osvěžující a relaxační zážitek. Po určené době masku sejmete a zbytek gelu vmasírujete do pleti. U mě maska zafungovala, cítila jsem se svěží, pleť byla na dotyk hebčí a určitě hydratovaná. Tenhle pocit mi pak vydržel ještě pár dní.
Maska je tedy podle mě kvalitní a dělá to co má. Stojí 120 korun, což není úplně málo, ale podle mě za tu cenu určitě stojí a dočkáte se za ni kýženého výsledku. Takže já tuhle masku doporučuji.

notino_3
Dál tu mám tenhle krém na ruce SpiriTime Gourmet Time. Jedná se o výživný krém na ruce, který by je měl zjemnit, vyhladit, hydratovat, chránit před stárnutím a škodlivými vlivy a dodat potřebnou výživu. Krém podle popisku obsahuje poměrně dlouhou řadu olejů, extraktů a vitamínů. Za mě ale bohužel nedělá to, co bych chtěla. Mám svůj přírodní a ekologický krém na ruce značky Yope a ruce po něm mám opravdu krásné hydratované (což je zatím jediné, co po krému na ruce chci). Když použiji tento krém, mám pár minut pocit, že jsou natřené, ale po delším čase mám pocit, že jsou ještě sušší, což se mi u Yope nestává. Na druhou stranu musím říct, že SpiriTime nádherně voní, rychle se do pokožky vstřebává a nezanechává film. Uživatelky na notinu si tento krém chválí a potvrzují jeho deklarované účinky, takže to bude asi jen tím, že zrovna mě tento krém nesedl. Kdybych měla volit, určitě bych vám spíš doporučila krém značky Yope.

notino_2

Micelární voda Avéne je velmi příjemná, používám ji teď místo své micelárky od Garnieru. Tato micelární voda od Avéne je určena pro problematickou pleť a akné, kterým já trpím už od puberty. Voda krásné voní a je velmi příjemná, měla by obsahovat termální vodu Avène, která snižuje reaktivitu pleti, zvyšuje její odolnost a potlačuje podráždění. Díky antiseptickým látkám brání množení bakterií, které způsobují zánět. Já jsem s vodou spokojená a klidně bych si ji koupila, ale nepřijde mi, že bych pozorovala na pleti nějaký rozdíl například oproti micelární vodě od Garnieru. Pleť se mi sice trochu zlepšila, ale může to být i tím (a já tomu věřím spíš), že jsem ve stejnou dobu začala používat ranní čistící pleťovou masku. Každopádně si myslím, že tato micelárka je kvalitní produkt a pokud vám třeba jiné levnější micelárky nevyhovují, tak bych do téhle určitě šla.

Posledním produktem je tahle houbička na mekup od BrushArt. Těsně předtím, než jsem dostala tuhle houbičku, jsem si v drogerii koupila prakticky stejnou, jen asi za polovinu ceny téhle. Z mého pohledu jsou houbičky identické, pracuje se s nimi stejně, pocitově jsou stejné a řekla bych, že i kvalitou se rovnají. Já jsem touto houbičkou vyměnila štětec, který jsem na aplikaci makeupu používala předtím. Zkoušela jsem nanášet makeup jak na sucho, tak mokrou technikou. Makeup se mi houbičkou nanáší dobře, a to oběma variantami, jen při té mokré mi to "sežere" víc produktu. Ale zase mi to hezky osvěží pleť a mekup je možná trochu rovnoměrněji nanesen. Mně osobně houbička vyhovuje a určitě bych si ji koupila znovu, jedinou nevýhodou je podle mě náročnější údržba než u štětců.

Celkově jsem s produkty z Notina spokojená a kromě krému na ruce bych si všechny tyhle výrobky koupila znovu a myslím, že je vám můžu doporučit. Jaké výrobky vás zaujaly nebo se kterými máte zkušenost?

4 komentáře :

Thank you for every single comment <3