24. října 2013

Interior inspiration

Ahoj:) Jak se máte?
Dnes jsem si pro vás přichystala článek o Home Decoru, najdete zde obrázky, které mě velmi inspirují. Zrovna teď si chci trochu vyzdobit a vylepšit svůj pokoj na kolejích (přičemž stále doufám, že si co nejdřív najdu privát!). Plánuju se vydat do Ikey a koupit si tam stojany na oblečení, které můžete vidět na obrázcích níže.  Kromě stojanu bych si chtěla koupit ještě věšák, přehoz na postel a nějaké ty doplňky (například rámečky na fotky).
Na dalších fotkách můžete vidět věci, které bych si koupila kdybych a) měla vlastní byt b) vyhrála milion. Miluju toaletní stolky a mrzí mě, že si jeden nemůžu pořídit, neměla bych ho totiž kam umístit a to ani na kolejích, ani v mém vlastním pokoji doma. No ale co, aspoň můžu snít o tom, co jednou bude:)
Chcete abych vám pak ukázala jak jsem si ty svoje koleje zútulnila?
Přeji vám hezky večer.

EN: Hi, how are you?
Today I´ve got some inspiration post about home decor for you. Right now I´m planning to decorate my room at the dormitory (and I still hope I´ll find some private flat with my friend where I could have my own room). I would love to go to Ikea and buy there some stand for my clothes (as you can see in the picture below). Than I want to buy some decorations like frames etc..
Than you can see some dressing-tables which I really love. I wish I had one, but it is quite expensive and I have no space where I could place it. :( But I can dream about my future life and future flat with nice furniture:D
I wish you nice evening.






A pretty pass
 
 





Pinterest
 
Ikea
 
Pictures from: german blog A pretty pass; Pinterest and from Ikea.

2 komentáře :

  1. pekne obrazky, určite potom pridaj, že ako si vyzdobila izbu :) mam rada take članky

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za pochvalu. Až si to teda vyzdobím tak sem dám článek before/after. Já sama mám taky takové články v oblibě.

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3