20. června 2014

Home decoration & interior inspiration


Ahoj, jak se máte? Já se učím na poslední zkoušku, která mě v tomto roce čeká a pak skončí můj první rok na vysoké. To to uteklo! A musím přiznat, že se toho hodně stalo a hodně změnilo, ale to by bylo skutečně na dlouho. Pokud chcete článek o tom, co se za tenhle rok všechno stalo, jaké mám pocity z prvního roku na vysoké atd., budu ráda, když mi napíšete do komentářů.
Dnes mám pro vás ale připravený článek o dekoracích a interiérech. Hrozně ráda si prohlížím fotky interiérů a přemýšlím nad tím, jak bych si chtěla zařídit vlastní pokoj, byt...(možná i proto, že bych se příští rok chtěla z kolejí přestěhovat na privát). Na většině obrázků můžete vidět bílý nábytek, květinové vzory a holčičí doplňky. Takových obrázků je teď spousta a už začínají celkem splývat dohromady, protože spousta holek si takhle vybavuje a zdobí pokoje. Mně se to zkrátka líbí taky. Myslím si, že bílý nábytek je univerzální a dá se dokombinovat téměř s čímkoliv, protože je tak neutrální. K tomuto základu stačí přidat pár doplňků, do kterých vdechnete vaší osobnost, jedinečnost, takový váš "podpis" a nakonec z toho může být něco odlišného od toho, co vidíte každý den 6x na pinterstu nebo weheartit. Je to to samé jako základy šatníku. Černý blazer, bílé tričko a džíny má skoro každá holka, přesto když přidá svoje doplňky, make-up a udělá si vlasy podle svého stylu, tak vypadají každá jiank.
Doufám, že se vám článek bude líbit a přeji vám pěkný den :)

En: Hi guys! How are you? I learn for the last exam in this school year. It is my first year at Universitiy and I must admit it was an amazing year. So much  happend and it was a year full of changes but this post should be about something else so if you want to know more about my year at University and about all the changes let me know in comments and I will write an article with pleasure about it.
Today I want to show you some pictures I captured at Pinterst. I like interior photos more and more (maybe because I want to move to a flat next year with some friends so I think a lot about how to equip and decorate it. It is just dreaming during learning the history of psychology :D). Lot of the furniture and decorations are in light colours (especially white as you can see), flower prints everywhere and really girly stuff around the rooms. I like this style It is quite modern right now and it looks quite similar at the photos but I think that you can work with white furniture really well, you can combine it with everything, you can put your personal style and your soul into decorations and make something special from that. It is the same like basics in your closet, everyone has practicaly the same - black blazer, perfect jeans, white t-shirt etc. but you can make it absolutely different with your accessories, make-up, haircut etc.
I hope you like this post and I wish you nice day!

 

 
 


 

9 komentářů :

  1. Takové ty interiérní fotky mě vždycky dostanou! Taky bych takhle chtěla jednou bydlet ;-)

    PS: Já teď po dlouhé době opět začínám blogovat. Budu ráda za každý komentář :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně taky, mám v hlavu v oblacích a půl dne brouzdám po stránkách ikey a zahraničních obchodů s doplňky (třeba Urban Outfitters má fakt skvělý věci). A i já jsem s blogováním v začátcích takže taky jásám za každý komentář, který se tu objeví :)

    OdpovědětVymazat
  3. biele interiery sa aj mne velmi pačia :) ale viac taky mužsky chladný štyl

    OdpovědětVymazat
  4. Ja sa tak tesim ked si o mesiac zacnem zariadovat prvy bytik :)

    Pozývam na letnú Sally Hansen giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  5. Nejdou mi klasické odpovědi na komentáře a netuším proč, takže to musím udělat touto cestou :D Saro, mně se třeba líbí i takový ten jednoduchý, minimalistický styl a na tom bílém interiéru je kouzelné to, že když chceš, tak si ho můžeš vyzdobit v pánském stylu a pak (třeba na zimu) zase do více barev, aby nepůsobil tak chladně. A odpověď pro Biancu, já se taky moc těším, až si budu zařizovat první byt, jen to asi nebude během příštího měsíce a pravděpodobně ani během příštího roku :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vybrala jsi super fotky! Pinterest miluji! Zároven gratuluji k dokončení prvního roku, já minulý týden zakončila druhý rok a jsem úplně na nervy z toho, jak to utíká! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji, dneska je to skutečně oficiálně za mnou! Taky gratuluji k dokončení druháku, je fakt že to utíká strašně rychle, vždyť před chvílí jsme teprve vylezli ze základky ne? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Pekné fotky ! Ja milujem biely nábytok :)

    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3