16. července 2014

Daisy crop

 
Hii! How are you today? I´m doing well. The festival Benátská noc is going to be next week and I´m really looking forward to it. I think of what I´m going to wear, what I need to take with me and also about all the potencial posts I can write for you:) I would love to film a video but my editing skills are really bad so I´m not so sure if I do it or not.
Some words for todays outfit? I wore my crop sweater with daisy print on it, leather looking skirt, boots and my little backpack which I actually wore to Benátská noc last year.
I hope you like this look and I wish you nice wednesday :)
 
Ahoj, jak se máte? Já docela dobře, blíží se Benátská noc a já už začínám přemýšlet co bych tak mohla nosit, co všechno budu potřebovat s sebou (hlavní dilemata mám kvůli počasí) a taky jaké články bych pro vás mohla napsat. Ráda bych i natočila video, ale já jsem s úpravami čehokoliv na počítači dost na štíru, vlastně se vším co se týká počítačů a techniky jsem na to dost bledě :D takže se pořád rozhoduju a rozhoduju...
A pár slov k outfitu? Vzala jsem si svůj krátký svetr s kytičkovým vzorem, k němu vypasovanou sukni, která vypadá jako kožená, ale rozhodně není, pak jsem nazula kotníčkové boty a na zádech mám malý baťůžek, který jsem shodou okolností měl minulý rok na Benátský.
Doufám, že se vám tenhle jednoduše vypadající mišmaš co jsem ráno vytahala ze skříně líbí aspoň trochu a přeji vám pěknou středu :)

 







Jumper, Boots: H&M
Skirt: NY
Backpack: Gate

4 komentáře :

Thank you for every single comment <3