18. srpna 2014

DIY: Espresso patronum top

 Hello everybody how are you? I prepared another little and simple DIY for you. I like this print with flowers and some nice sign on tops vest and t-shirts. I usually find these lovely pictures on weheartit or pinterest. I wanted to be original so I used my own saying inspired by Harry Potter. I´ve first used it when I didn´t pass one of my exams at university. I have no idea how did this appear on my mind but it did! If you want to see how to make it step by step just continue reading.

Ahojky, jak se máte? Já jsem si pro vás připravila další malou a jednoduchou DIY. Mám ráda takovéhle vzory s kytičkami a nápisem uprostřed. Obvykle ty obrázky nacházím na weheartit nebo pinterestu. Chtěla jsem ale mít něco originálního a tak jsem použila tohle Espresso Patronum. Jak asi všichni poznáte je to inspirované Harry Potterem. Poprvé jsem to použila po nesložení zkoušky z dějin psychologie. Absolutně nechápu kde se to v mé hlavě vzalo, ale objevilo se to tam a od té doby to používám :) Pokud chcete vědět jak na to krok za krokem tak prostě jenom čtěte dál :)
Potřebujete tričko, něco kulatého, štětec, barvu na textil a vodu :)
 
1. Vyberte si vzor, obrázek jaký chcete :)

 2. Naměřte si střed nebo prostě místo kam chcete obrázek nakreslit
 

 3. Umístěte talíř a obkreslete ho
 
 Asi takto :)
 
 4. Napište nápis do středu kruhu
 

 Můžete takto použít lepičku, aby byl nápis rovně :)
 
5. Nakreslete lístečky, jakkoliv chcete
 
6. Now iron the paint, wash your top and wear it!
 6. A už to skoro máte, teď už jen písmo zažehlit, aby vydrželo, a potom vyprat a můžete jít :)
 
I hope this was inspiring and helpful for you. I think it is a good idea to do for rainy days when you have nothing better to do :) I wish you good luck by doing it and have a nice day!
 
Doufám, že se vám článek líbil a že třeba budete mít co dělat v těchto deštivých dnech:) Přeji vám hodně štěstí a zručnosti a samozřejmě hezký den :)

5 komentářů :

Thank you for every single comment <3