29. srpna 2014

My favourite lipsticks

 
Ahoj, jak se dnes máte? Já jsem si pro vás tentokrát připravila článek o svých nejoblíbenějších rtěnkách. Mívám období, kdy je nosím velice často a pak je zase nějakou dobu téměř nenosím. Rtěnky jsem začala nosit přibližně před rokem a od té doby se ze mě stal takový mini maniak. Moje nejoblíbenější značka rtěnek je jednoznačně Rimmel. Porovnám-li cenu a kvalitu, je to asi nejrozumnější řešení. Ovšem nemůžu zapomenout ani na řadu Long lasting lispsticks od Essence, na kterou jsem psala malinkou recenzi tady. No nyní k samotným rtěnkám :)
 
Pro tento článek jsem vybrala své 3 nejoblíbenější rtěnky. Začnu od leva, Essence longlasting lipstick odstín 04 ON THE CATWALK. Je to nádherná červená barva (podle mě lesní plody), než jsem si koupila tu prostřední od Rimmelu, tak to byla nejlepší červená rtěnka, kterou jsem měla. Ale zpět k Essence. Ohromné plus této rtěnky já osobně spatřuji v její konzistenci. Je lehká a úžasně pigmentovaná (na to že stála 59,-). Na rtech vydrží asi úplně všechno a nejen proto ji miluji.
Prostřední kráska je Rimmel Kate Moss odstín 107. Je mojí ideální červenou rtěnkou, je matná a je boží. Vydrží taky celkem dost, ale Essence podle mě (překvapivě) vydrží o něco víc. Taky bych řekla, že mi trochu vysušuje rty, ale to se dá lehce napravit, že? Poslední rtěnkovou láskou v mé Top 3 sbírce je opět Rimmelka, tentokrát odstín 080 ONE OF A KIND a je opravdu jedinečná :) Miluju její baravu. Tmavě růžová s lehkým nádechem do fialova. Když jsem ji poprvé v drogérce vytáhla a koukla na ni, tak jsem jí moc nevěřila ale když jsem ji zkusila, změnila jsem názor. Koupila jsem ji a ještě že tak. Minulé léto jsem bez ní téměř nevyšla. Má v sobě lesk, dobrou výdrž a nevysouší tolik co její sestra napravo.
 
Co vy? Nosíte rtěnky? Jaká je vaše nejoblíbenější značka/odstín?

(Z leva Essence 04, Rimmel Kate Moss 107, Rimmel 080)
 
Essence 04 On the catwalk <3
 


 107 je v akci rozhodně lepší než 007!
 

První, báječná, one of a kind!

15 komentářů :

  1. Dostala jsem k narozeninám stejnou rtěnku :)

    YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnky nos rozhodně častěji:) Hrozně ti sluší:)
    S Rimmelkou žádné zkušenosti zatím nemám (ae chystám se, že si nějakou koupím! :D).
    Rtěnky jsem taky začala nosit celkem nedávno. Dřív jsem preferovala lesky a pamatuju si, že jsem měla i období, kdy se mi rtěnky hnusily a říkala jsem si, že si je nikdy na rty nedám! (nevím proč :D) Teď jsem maniak a mám jich hromady :D

    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji :) Já jsem zase nikdy nebyla na lesky a asi ani nebudu :D ale rtěnky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé fotky :) Já jsem vždycky používala lesky a asi minulý rok jsem si objednala svoji první rtěnku :). Rtěnky se mi líbí moc, od té doby jsem si koupila další 4 + 2 barevné balzámy, které vypadají taky jako rtěnky
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. To jsem ráda. I když se do rtěnek pouští stále více a více dívek a žen, tak je na ulicích skoro není vidět a když už, tak to kolikrát nedopadne zrovna nejlíp, takže šiřme tu správnou rtenkovou mánii :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jěšiš děkuju, já poslední dobou naopak přemýšlím, že bych to tu měla nějak vylepšit že to není nic moc :D Je to vlastně ta nejjednodušší šablona kterou nabízí blogger, nasadila jsem bílé pozadí, obrázek v záhlaví jsem našla skrz google, splácala jsem z toho ve PhotoFilteru tenhle header a bylo to :D ostatní detaily jsem si našla na různých blozích typu jak na to :) Někdy je asi nejlepší držet to co nejjednodušší, protože v jednoduchostí je krása. Navíc já jsem právě na design, úpravu fotek a obecně všechno technické děsné poleno, takže poklona mě opravdu moc těší :D

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně tenhle je odstín červené je můj nejoblíbenější. Já mám ale nejraději rtěnky od Maybelline, které mi drží na rtech opravdu dobře a i odstíny jsou to moc hezké. 107 Kate Moss bych ale určitě chtěla vyzkoušet :)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Můj taky :) Rtěnku od Maybelline nemám, jenom 2 popsticks ale ty moc nepoužívám. Děkuji za komentář :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kate Moss rúže sú naj ♥

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Nejvíc Ti sluší One of a kind, Luci :-) jsi čím dál tím hezčí

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3