1. září 2014

Lets talk: My hair

Ahoj. Dneska pro některé z vás nastal první školní den, tak doufám, že se vám dařilo dobře :) Všude se objevují články typu back to school a i když je to fajn, já jsem si pro vás dnes připravila trochu jiný článek. Budu si s vámi povídat o svých vlasech. Jsem holka a vlasy miluju a proto předpokládám, že většina dívek (a obzvlášť ty, které sledují fashion a beauty blogy) se o vlasy zajímá taky. Rozhodla jsem se to pojmout podobně jako TAG, prostě napíšu pár faktů, informací o svých vlasech. No nebudu se tu dál obecně vykecávat a přejdu rovnou k věci :)

1. Ach ano, tohle skutečně JE moje přirozená barva. Spousta lidí mi ji chválí a nechtějí věřit, že nemám vlasy nabarvené. Spousta lidí mi tu barvu chválí, no a upřímně, docela si v tom libuju :D Ale kdo ne že?

2. Moje vlasy měří celých nebo necelých 53 centimetrů. Nejsou nejdelší na světě, přesto je (doufám) mohu nazývat dlouhé. Myslím, že jim trvalo asi 3-4 roky než dorostly do téhle délky.

3. Jak se o vlasy starám? Používám Garnier, který mým vlasům prostě sedí nejlépe. Následně pak využívám služeb Gliss kuru. O nich si víc můžete přečíst tady.

4. Miluji Tangle Teezer.

5. Nepoužívám žehličku na vlasy. Obvykle si vlasy vůbec tepelně (zní to jako by se mluvilo o jídle :D) neupravuju. V létě si vlasy nechám uschnou naprosto přirozeně, v zimě využiju služeb fénu o něco víc, ale ne vždy :) Když si chci ve vlasech vykouzlit vlny, zapletu si cop, nebo si je omotám kolem čelenku a počkám do rána (samozřejmě to neprovádím s mokrými, ale s téměř vysušenými vlasy!).



6. Vlasy jsem si jednou odbarvila, považuji to za chybu a víckrát už to neudělám! :D

7. Vlasy už mám tak dlouhé, že si je pravidelně někde skřípám. O opěrku židle když si sednu, v podpaží a dokonce už i když si zapínám poklopec :D

8. Několikrát jsem si nechala vlasy narůst a pak jsem si je rapidně zkrátila na mikádo. No chýlí se opět k těm časům, kdy popadnu nůžky. (Ale nebojte, chýlí se k tomu už déle než rok :D) Aby jste ale měli představu jak bych si tentokrát chtěla vlasy "zastřihnout", tak tady je pár obrázků :)
 
 
 


 Noreen Carmody, model form Promod. I love her photos in the store <3
 Saorise Ronan.
Michelle Williams.
Pcs from Google.
 

Rhianon from fashion rocks my socks and her YouTube channel  I love her <3

21 komentářů :

  1. Tohle byl super článek, žádný takový jsem ještě nečetla :). Tu délku Ti závidím, jednou bych ji taky chtěla :D. Barvu vlasů máš moc pěknou. Já si vlasy vůbec nefénuju, občas použiju žehličku
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. tie dámy na obrázku vyzerajú presne ako ty! takže som presvedčená že ti to bude sedieť ;)
    gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Jé děkuju moc, v tom dnešním deštivém dni jste mi zvedly náladu holky :)

    OdpovědětVymazat
  4. no barvu máš opravdu krásnou :) takovou bych hned brala..jinak se mi líbí to krátké mikádo, myslím, že by ti i slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš prekrásne vlasy :)) Závidím ti ich :) Ja sa tie moje snažím už dlho nechať narásť ale nerastú, resp. rastú strašne pomaly pretože sú už veľmi zničené začo simôžem sama :/ ... Ale tie tvoje sú naozaj úžasné :3

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju moc za pochvalu, já jsem si vlasy odbarvením taky poničila a pak se mi dost lámaly, ale postupem času se to naštěstí zlepšilo a teď už sázím jen na přirozenost a zdraví, protože ty na konec vypadají nejlíp :)

    OdpovědětVymazat
  7. Luci, jak moc neslušné je, ti ty vlasy závidět? :D Barva je skvělá, délka úžasná...taky ti tiše závidím, že si je nemusíš nijak tepelně upravovat a mají tvar i objem:))
    To já bez žehličky být nemůžu. Asi jsme v minulém životě byla nějaká afričanka a teď se to na těch mých vlnách projevuje :D
    btw: jinak fakt moc chválím TAG:) je fakt originální a úžasně se četl:)

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  8. Btw: a nestříhat!! :D byla by to škoda, když vidím ty tvé vlny! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tvojí barvu vlasů bych hned brala:)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji. Neslušné to není vůbec, já taky závidím různým lidem různé věci :D Děkuji za pochvalu, jsem ráda že se TAG ( i když to tak moc nechci nazývat) líbil :)
    Adélko taky děkuji za milý komentář :)

    OdpovědětVymazat
  11. Máš nádherné vlasy, určitě je nestříhej, byla by jich škoda :-)
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji :) Všechny mi píšete ať si je nestříhám, což mi moc lichotí, ale já vůbec nevím co s nimi :D

    OdpovědětVymazat
  13. Měla jsem podobně dlouhé, ostříhala se a pak toho litovala. Takže bych nestříhala být tebou.

    OdpovědětVymazat
  14. :D Já vím, že mě to nějakou dobu asi bude strašit, ale zase takhle u je to i trochu nuda a tohle je věk, kdy můžeme experimentovat. Navíc, vlasy dorostou ne? :) děkuji za komentář :)

    OdpovědětVymazat
  15. Vlasy mám hodně podobné těm tvým a být tebou tak se nestříhám úplně do krátka, šla bych max tak po ramena. Já už taky jednou dala asi 20 cm dolů, ale nehodlám to už moc opakovat :)

    http://evasdreamworldcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuju za komentář, mně se taky asi nejvíc líbí alternativa vlasů po ramena, tak jak to má Rhianon (na poslední fotce) ale nevím, jestli bych byla schopná je každý den vlnit a myslím si, že by mi ani celý den takhle hezky nevydržely. Ale zase mám čím dál silnější pocit, že tu změnu chci takže jsem pořád na vážkách a je to čím dál tím horší, protože jsem už tak dost nerozhodná :D

    OdpovědětVymazat
  17. Máš pěknou barvu vlasů. :-) S tím stříháním už to plánuji taky pěkně dlouho. :-D
    lucysshortblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Veľmi pekný a zaujímavý článok. Ja s vlasmi experimentujem odmalička (čo asi pre nic dobré nie je :D), mala som čiernu, fialovú a momentálne mám čerfvenú farbu. Som typ človeka, ktorý sa neuspokojí s obyčajnou hnedou farbou (čo je moja prirodzená farba), lebo mi príde nudná. Experimentovala som aj čo sa týka strihu, od mikáda, cez dlhé vlasy, šikmá ofina, rovná ofina, "vrabčie hniezdo" všeličo sa už objavilo na mojej hlave :D V súčasnosti si ich nechávam narásť, veľmi túžim po dlhých rovných vlasoch podobných ako máš ty... na tvojom mieste by som si určite ich nestrihala, ale na druhej strane ťa úplne chápem, že človek potrebuje zmenu... :)

    OdpovědětVymazat
  19. Máš úžasné vlasy a naozaj veľmi peknú farbu, super článok. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuji za komentáře jsem hrozně rád že se článek líbí i že sem chodí a zanechává tu stopu stále více lidí <3

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3