31. prosince 2014

What I got for Christmas and the end of 2014

 A je to tady. Živě si pamatuji jak jsem 1.1.2014 projížděla weheartit, které bylo zaplaveno obrázky typu page 1 of 365, nebo chapter 1 of 12. No dneska jsme tedy, použiju-li stejnou metaforu, dočetli tenhle román a každý z něj máme jiné pocity, pamatujeme si různé pasáže knihy a utkvěly nám z ní ty pro nás zásadní citáty. Byl to zvláštní rok, ani ten nejhorší, ani ten nejlepší v mém v životě, ale obecně bych ho zařadila mezi jeden z těch lepších a pamatováníhodných roků. Usidlila jsem se v roli vysokoškolské studentky, poznala spoustu super lidí, zažila jsem nové věci, trochu cestovala a dost jsem fotila. Ztratila jsem pár iluzí a získala jsem i nějaké ty životní zkušenosti. Začala jsem se mnohem víc věnovat blogování a váš počet na oplátku vzrostl na dnešních krásných 42 čtenářů. Doufám, že spolu přežijeme i ten další rok a že nám to bude přinášet radost.

Už se těším co přinese rok 2015. Mám v oblibě lichá číslá, tak doufám, že to bude pozitivní rok. Když ale budu relaistická tak si dokážu představit, že rok 2015 bude vystihovat slovo stres. Čeká mě psaní bakalářky, státnice a přijímačky na magistra. Vzhledem k tomu jak moc prokrastinuju asi budu mít co dělat :D Přesto doufám, že můj počáteční pesimismus bude přebyt a nálepka strest vyhnána do zapomnění. Jak to nakonec dopadne se ale dozvíme až za rok.

A abych se konečně dostala k jádru pudla, napíšu vám své přání. Přeji vám spoustu štěstí, lásky a radosti do nového roku. Ať se vám splní všechna přání, ať vám vydrží plnění vašich předsevzetí, poznávejte nové lidi, země a aktivity, užívejte si, šiřte štěstí radost a lásku a mějte se krásně, ať máte v 80 v křesle na co vzpomínat.

Aby to nebylo jen o písmenkách, mám pro vás pár fotek věcí, co jsem dostala k Vánocům. Co vlastně Ježíšek nadělil vám a jaký byl váš rok 2014? Všechno si moc ráda přečtu v komentářích.






12 komentářů :

  1. Dostala jsi krasne darecky :) Krasneho Silvestra ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ježíšek donesl věci nečekané..ale hlavně Paříž ^_^
    Přeji, ať je rok 2015 báječný a skvělý =)
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  3. Jé tak to ti závidím, do Paříže bych taky jela hned :) A i Tobě přeji všechno nejlepší do nového roku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten diářek je nádherný,miluju sovičky;) Jinak jsem slyšela že rok 2015 má být lepší než předchozí rok, tak snad je to pravda;) Takže hodně štěstí, zdraví a lásky v novém roce;)

    OdpovědětVymazat
  5. Chtěla bych všechny tvoje dárky :D Hehe! Ježíšek se fakt předvedl:)))
    Hlavně ty štětce a ipad ♥
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  6. To je Samsung Galaxy Note? Ak áno, tak trochu závidím... :D

    Všetko dobré v novom roku, nech sa fajne bloguje! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3