4. ledna 2015

I follow: Nika Chic


Krásné a dobré nedělní ráno. Pokud máte to štěstí a nemusíte se učit na zítřejší, úterní a středeční zkoušky jako já, tak si vemte pěkně kávu, čaj nebo kakao. Máte? A teď určitě přemýšlíte co s ním. No jednoduše ten hrnek naklopte a napijte se (aplikace samozřejmě může probíhat kdykoliv během dne). Teď, když je vám vrcholně příjemně určitě hledáte něco inspirativního a to vám k té snídani  (svačině, obědu či večeři) naservíruju já!

Dnes vám chci představit svojí oblíbenou českou blogerku, která žije napůl tady a napůl ve Španělsku (a to jí teda fakt závidím). Onou skvělou blogerkou je Nika Chic. A co na ní tak miluju? Čtěte dál :)


Nika má naprosto úžasný styl, já bych ho popsala jako minimalistický s něčím extra navíc. Vždycky je tam něco zajímavého, nevšedního, ale taky tam vždycky najdete nějaké základní a univerzální kousky. Co na Nice naprosto obdivuju je její schopnost dokonale sladit doplňky, je v tom nepřekonatelná, říká se tomu dar od boha! Pokaždé jí také závidím její nádherné kabelky, kdyby se z Niky stala doplňková víla a chodila místo té zoubkové tak bych se teda vůbec nezlobila!

Kromě chvalozpěvu na její styl musím také zapět o jejím blogu jako takovém. Jednoduchý a přehledný design, nespisuje žádné romány, jen krátké, stručné a jasné články, které ale sdělí co mají. Perfektní kvalita fotek a když k tomu přičtete že žije ve Španělsku a na pozadí je místo českých počmáraných zdí třeba moře s pláží, ulice s palmami, nebo krásné bílé zídky tak je to prostě paráda.

Určitě se její blog navštivte pokud ho neznáte a věřte, že nebudete zklamaní :)





6 komentářů :

  1. Ahoj máš pravdu, krásné fotky, dobrý styl a stručné a výstižné články. Díky za tip ;) už také sleduji ;)
    Katka

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tak to jsem ráda, Nika si to určitě zaslouží ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Její blog neznám, ale určitě se mrknu, má krásné outfity :)

    OdpovědětVymazat
  4. už som o nej počula, ale na blogu som ešte nebola. fotky ma skvelé. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja Nikču tiež sledujem, začala som ju sledovať cez Pavlínu myslím, jej blog mám rada a aj jej outfity! :-)
    Hodne sa mi podobá na Amy z TBBT, ale ona to asi ako kompliment neberie tak ja už som s tým radšej ticho :D

    OdpovědětVymazat
  6. Foty vypadají supr, hned se k ní na blog mrknu :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3