8. února 2015

Spring wishlist

Spring wishlist


Krásné a dobré nedělní ráno. Jako vždy se už po 2 týdnech zimy těším na jaro, ale to je přeci jen moc brzy. Dnes už by to snad ale šlo. Na jaro se těším jako nikdo jiný a taky si už představují, co bych chtěla nosit, projíždím jarní kolekce na internetu a pak doufám, že já i dané kousky vydrží až do slev, abych si je mohla pořídit za přijatelné ceny.


Na co bych ještě chtěla upozornit, než vás znudím textem "proč zrovna tyhle kousky".
1) nesleduji a nepročítám "co se bude nosit" stejně na to časem přijdeme a v obchodech se většina sortimentu řídí trendy.
2) obvykle se mi zače líbít ještě milion dalších věcí a nejsem úplně nejlepší v odolávání spontánním koupím, takže nejspíš tyhle kousky minou mojí skříň obloukem, ale budu se snažit, fakt!

Začnu asi u košil. Ty dvě krásky vlevo jsou z H&M, ta napravo z Lindexu. Košile se hodí vždycky, jsou celkem zajímavé a univerzální zároveň a myslím, že celkem zapadají jak do mého stylu, tak ke zbytku obsahu mého šatníku. Co na ně říkáte vy?

Šatičky. Dřív jsem na sukně a šaty vůbec nebyla, teď ale čím dál tím víc. U těchto to byla láska na první pohled, jednoduchý střih, retro vzor. Miluju retro, miluju tyhle šaty a doufám, že budou moje!

A nakonec džíny. K nim mě inspirují následující outfity. S košilí a mokasíny se špičkou (já jim sama pro sebe říkám francouzské) vypadají skvěle a nedá ne na nich nic zkazit, taková každodenní elegance. Stejně tak s teniskami, balerínami, podpatky, roláky a svetry atd...

A co vy? Už přemýslíte nad jarními outfity a kousky? Jací jsou vaši favoriti, co byste si chtěli pořídit?

Užijte si neděli :)







8 komentářů :

  1. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo už se těší na jaro :) Těšim se na tulipány, na chození ven jen v mikině/svetru, těším se na slunce a tu hřejivost. Na tulipány, na rozkvítající stromy...
    A ty džíny jsou parádní. Hlavně ty první. Strašně se mi takovýhle styl líbí, jen škoda, že na ně nemám postavu. A hodně se mi líbí ta proužkovaná košile a ty šaty!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně, taky už se těším na zpívající ptáky, zelený listí a tu jarní vůni ve vzduchu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi hodně ty rifle a pak inspirační fotky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, no pro mě je jaro opravdu ještě daleko... navíc to počasí venku :D, to mi to akorát oddaluje... jinak nejvíc z tvého výběru mě zaujala druhá košile z prava a ty šaty :) jsou parádní a tobě by určitě slušely :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. I pro mě je ta prostředni košile favoritkou :) A děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi sa mi páči tá pásiková blúzka :) je naozaj super :) tak snáď si aspoň jednu položku z wishlistu splníš :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty kalhoty jsou prostě must-have!

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3