5. října 2015

I believe I can fly

OOTD15_03
Dobré pondělní ráno! Po delší době se vám opět ozívám a dokonce s outfitem. Popravdě jsem ani nečekala, že teď budu mít tak nabité dny a nebudu kvůli tomu stíhat blog. V hlavě jsem měla pár článků, které jsem chtěla sepsat, jako například back to school serie, a ta teď už opravdu není zcela aktuální, ale možná se mi ji ještě podaří trošku "přeformátovat" a články nakonec opravdu napsat.

Jinak škola teda letos bude fakt lahůdka, možná to bude tak velká porce, že ji snad ani celou nestrávím :D Co vy a škola? Taky to letos budete mít hektické a nabité, nebo to vypadá spíš na pohodu? A taky už je tu podzim. O víkendu bylo teda nádherný počasí, ale přes týden jsem dost mrzla, a tak už v tomhle outfitu můžete vidět kabát. Ačkoliv svoje milovaný Reeboky prakticky nesundám z nohou, v outfitových článcích se zas až tak často nevyskytují a tak je tenhle post trošku vyjímečný :) Pak jsem na sebe naházela bílé džíny, nejhuňatější šedý svetr, klasicky košili s límečkem a větší kabelku z C&A, kterou teď taky nosím skoro pořád, protože se do ní vejde všechno!

Každopádně, ať už toho je ve škole sebevíc a počasí jakkoliv studené, vždycky si udělám chvíli na to se smát, blbnout a užívat si svět. A taky jsem každý den vděčná za to co mám a myslím si, že by to tak měl mít každý, protože to "hřeje u srdce", přestanou vás trápit kraviny a budete šťastní! Toť můj emocionálně-filozofický výlev, pardon :D

Mějte se hezky

OOTD15_08

OOTD15_07

OOTD15_04

OOTD15_05

OOTD15_01

OOTD15_02






fg

12 komentářů :

  1. Naprostý souhlas!! Je třeba se radovat, aspoň chvilku denně =)
    A škola se mě (naštěstí?) už netýká, ale ty jsi určitě poctivá studentka, takže pevně věřím (a držím palce), že tu velkou porci zvládneš =)

    Krásný začátek nového týdne,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší! Já mám naštěstí letos místo školy stáž, ale i tak to bude makačka. :)

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný účes a slušivý outfit Luci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tobě ta láska číší úplně z očí! :) Nepamatuju si, kdy jsem tě viděla naposled tak nádherně usmívající se a spokojenou:)) (ne že bys dřív byla malý naštvánek :D ) Prostě kočka!

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  5. :D děkuju krásko, no jo, jsem teď prostě jak měsíček na hnoji :))

    OdpovědětVymazat
  6. Mas strasne pozitivne fotky a slusi ti to :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezká kombinace a ten svetr... Ach! :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3