15. srpna 2016

All the glitter

IMG_0297
Dobré ráno, jak jste si užili víkend? My jsme s Vikingem jeli až na druhý konec republiky, abychom oslavili narozeniny naší kamarádky. Naštěstí se vydařilo počasí, takže jsme mohli být na zahradě, griloval a hrát si s jejich novým huňatým štěňátkem. Když jsme za kamarádkou jeli a pak od ní odjížděli vlakem (cesta trvala 3 hodiny) jsem si vzpomněla, že za chvíli budu takové cesty opět podnikat pravidelně až zase začne škola. Kromě spousty myšlenek týkajících se právě školy, bydlení a dojíždění mě zároveň napadlo, že bych možná mohla napsat nějaký článek typu back to school, zajímalo by vás to?
No a abych se zmínila ještě o outfitu, který byl focen když se v Liberci trochu ochladilo. Proto jsem hned vytáhla tenhle svůj zelený svetr s bohatým zdobením. Strašně se mi líbí, ale hrozně těžko se někam nosí. Za prvé je zkrácený a má i krátké rukávy, takže není do úplné zimy, na druhou stranu je ale dost teplý na to, abych ho nosila v letních teplotách. Dočkat se tedy počasí, ve kterém by mi v tomhle svetru nebyla ani zima, ani vedro, je jako čekat v Sahaře na déšť. Jelikož je svetr tmavě zelený, chtělo to nějaký světlý spodek, proto jsem si vzala bílé kalhoty do pasu. Pak už jen malá černá kabelka a šněrovací sandále. Doplňky jsem vypustila, protože svetr je sám o sobě dost ozdobený a s jinými šperky už by to podle mě bylo přeplácané.  Jinak vám musím říct, že focení byla docela eskapáda. Po pár prvních fotkách se mi začala vybíjet zrcadlovka, takže bylo celkem o nervy dofotit celý outfit. Další fotky jsem chtěla nafotit na svůj kompaktní Samsung, ale zjistila jsem, že má asi něco s objektivem. A nakonec začalo ještě studeně pofukovat a krápat. No, ne každej den asi může být krásnej.

IMG_0285

IMG_0276

IMG_0324

IMG_0320

IMG_0300

IMG_0296

IMG_0313

IMG_0330

IMG_0279

IMG_0328
I was wearing: Panst, jumper: H&M  /  bag: NewYorker  /  shoes: Primark

6 komentářů :

  1. Jééé♥ Ty fotky jsou dokonalé! Máš velice šikovného fotografa!
    A musím říct, že jsi nám nějak zkrásněla! Každým dnem víc a víc! Ta láska je asi dobrá věc a svědčí ti :D <3

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, děkuju <3 No nevím jestli jsem zkrásněla, každopádně jsem od loňska přibrala pár kilo :D asi že láska prochází žaludkem :D

    OdpovědětVymazat
  3. to jste jeli daleko, ale věřím, že to stálo za to:) svetr mám podobný, vypadá stejně, až na to, že je delší a bez toho kolem krku, to se mi tam moc líbí:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Zajeli jsme si, ale 18 se slaví jen jednou za život :) Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  5. veľmi pekná kombinácia kúskov, sluší ti to ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3