30. září 2016

Ladybugs

IMG_1049
Krásné páteční ráno. Jaký jste měli týden a co plánujete na víkend? Já pojedu za kamarádkou do Zlína a už se na ni a Zlín těším. Aspoň trošku vypadnu z toho školního kolotoče a po tak dlouhé době prázdnín, kdy jsem byla zvyklá skoro nic (duševního) nedělat opravdu cítím potřebu zařazovat si po školním týdnu takovéhle odpočinkové pauzy nejen pro tělo, ale hlavně pro mozek. Teď v prvních týdnech školy většinou můj odpočinek vypadá skutečně jako nic nedělání, je pasivní, maximálně tak něco upeču, obecně ale strávím den na počítači u youtube, blogu svého i jiných, s morčatama, ale musím aspoň na chvíli skočit i ven, protože být celý den zavřená jen doma, tak se taky zblázním. Každopdně až se dostanu z těch nejintenzivnějších prvních týdnu, tak bych ráda začala trošku tvořivějším a aktivnějším odpočinkem. V poslední době mě hrozně zaujalo malování vodovkami a rukopis a možná se do toho vrhnu, až třeba Viking odjede na Slovensko. A možná napíšu i nějaký článek zaměřený přímo na odpočinek. Co vy? Jak a kde čerpáte energii, jak relaxujete a odpočíváte?Vážně mě to zajímá a budu ráda, když se podělíte v komentářích.

IMG_1019

IMG_0996

IMG_1034

IMG_1035

IMG_1030

IMG_1038

IMG_1043
I was wearing: Shirt: C&A  /  jeans, cardigan, bag: H&M  /  shoes: Deichmann

8 komentářů :

  1. Tak jednoduché a tak krásne! ♥ Tie topánky!! ♥♥♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  2. wow tento outfit sa ti neskutočne hodí ;) ta kabelka je TOP!! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. skvělý outfit!
    Já relaxuji nejvíc s kámoškama, kdy můžu po celém dni ve škole aspoň na krátkou procházku a můžu se vykecat. to mi pomáhá a o víkendu příroda. To potřebuji, jinak se nudím a pospávám a jsem ještě mrtvější než ve škole:-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji :) Taky se ráda projdu, tady v Olomouci nejčastěji v parku a doma využívám zahradu, abych byla na čerstvým vzduchu :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3