8. září 2016

New bag and oh my god I did it-shorts

IMG_0712
Dobré poledne. Taky jste si užívali včerejší letní počasí? Já jsem poslední dobou trochu sklíčená, že ráno už bývá ve vzduchu cítit podzim a představím si ty sychravé upršené dny, teplý kabát do sněhu a čepici co mi vůbec nesluší a je mi smutno. Pak ale vylezu na balkón o pár hodin později a opět se mi na tváři vykouzlí úsměv, protože svítí sluníčko, je teplo a já si uvědomím, že podzim má ještě do příchodu nějaký čas. Když se odkloním od debaty o počasí, je tu něco jiného podzimně nevyhnutelného, a to škola. Dneska jsme měli zápis na zimní semestr a vypadá to, že se ze školy nehnu! Jak jste na tom vy se svými rozvrhy? Budete mít čas na koníčky? No a poslední věc, která se pojí jak s podzimem tak se školou je stěhování. Stěhování do mé milované Olomouce s mým milovaným mužem. Našli jsme si nevybavený pokoj ve vybaveném bytě a tak sháníme co se dá. Skříně, stůl i židle zdědíme po prarodičích, kteří byli tak moc hodní a dali nám je. Matrace už  jsou pomalu na cestě a postel si budeme v nejbližších dnech objednávat. Naštěstí nás babička s dědou i odstěhují, takže se nemusíme strachovat jak budem převážet klec s morčatama a já si můžu zabalit všechny svoje "hadry" a jiný nezbytnosti. Uvažuju, že bych naše stěhování a zařizování nějak zdokumentovala, měli byste zájem?
To je asi ve zkratce zatím všechno co se v posledních dnech událo v mém životě a teď ještě něco k outfitu. Nevím jestli chci tohle téma opravdu načínat, ale jde o ty kraťasy. Myslím, že jsem ještě na blogu žádné neměla a vzhledem k nejistotě ohledně mých nohou a zadku je tu zřejmě vidíte i naposled. Ještě teď mě mrzí, jak jsem byla na vikinga během focení protivná, jen kvůli mému nízkému sebevědomí a pocitu, že jsem jak velryba. Vím že nejsem, ale ten pocit nedokážu vyhnat z hlavy. A bohužel si myslím (ne to taky vím), že nejsem jediná dívka, která se něčím takovým trápí, i když je to ve svém důsledku absolutně zbytečná věc. A tak chci všechny dívky povzbudit, aby takovýhle kraviny neřešily! Holky, neřešte to!
Vzhledem k vedříčku jsem si kromě šortek vzala i lehoučkou letní halenku se zajímavým střihem spodního lemu a krajkovými rukávky. Outfit jsem doplnila novou béžovou kabelkou s vtipným střapcem, a leopardíma botama v podobném odstínu. No a po dlooouhé době jsem taky konečně vzala rtěnku, kterou jsem si užívala, ale taky mi bylo trochu líto těch asi 30 minut, kdy jsem nemohla dát vikingovi pusu, haha. Co vy na to?

IMG_0711_upraveno

IMG_0770

IMG_0710

IMG_0762

IMG_0780
I was wearig: top: F&F  /  the rest is H&M






6 komentářů :

  1. Ja ti dam velrybu..jestli chceš byt zvíře, tak jedine puma či kočka :D
    Moc ti to sekne a nechapu, proc nrnosis kratasy častěji... A ta kabelka ❤

    A co treba vlogy ze stěhování? To vůbec nezni zle!!

    OdpovědětVymazat
  2. :D heh, děkuju :) Viking mi co se kraťásů týče říká to samé..Vlog ze stěhování mě taky napadl ale je to trochu děsová záležitost. Ovšem pokusím se jak jen to půjde .)

    OdpovědětVymazat
  3. Tá kabelka je krásna! Mám rada crossbody a malé kabelky :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky :)) Veľmi ti to pristane :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3