1. prosince 2016

Tipy na vánoční dárky 1

termohrnky

Krásný první prosinec!Venku je lehce nasněženo a na mě lehce začíná dýchat vánoční duch. A jelikož jsem člověk, který rád shání vánoční dárky včas a taky člověk, který si občas neví rady a ví, že i ostatní to mají stejně, rozhodla jesm se sepsat pár tipů na vánoční dárky a tohle je první z nich.
 Jako první tip tu mám porcelánové hrníčky na čaj a kávu. S tímhle dárkem se prakticky nemůžete nestrefit, protože jsou jen 2 druhy lidí, ti co pijí kafe a ti co milují čaj..a někteří milují oboje. Vybrala jsem pár hrníčku, které se mi designově líbily a odkazy na ně najdete pod obrázkem. Hrníčky jsou pěkné, stylové a taky praktické a určitě udělají radost.


konve

Pokud to chcete u milovníků kávy a čaje vytáhnout na vyšší level, zkuste koupit stylovou konvici nebo přístroje na přípravu kávy. Já sama mám moka konvičku, ale hrozně toužím i pro french pressu, který vidíte na obrázku. Zrovna tenhe mě hrozně zaujal červeným víčkem, který musí po ránu prostě vykouzlit úsměv na tváři a červená je taky barvou Vánoc :)

knihy
Skvělým dárkem jsou podle mě knížky. Já si letos přeji Lahodně s Ellou každý den, což je kniha se zdravými recepty. Ella sice píše blog kde recepty také publlikuje, ale já jsem toužila po knížce a určitě udělá radost všem, kdo rádi vaří nebo se zajímají o zdravou výživu. A velkým hitem podle mě stále zůstávají dospělácke antistresové omalovánky. Na stránkách Knihy Dobrovský jsem našla jedny s obrázky z Harryho Pottera a podle mě určitě udělají radost. Pokud ne, vyberte kytičky nebo zvířátka.

Doufám, že se vám nějaký z tipů hodí a pokud ne nebojte, plánuju sepsat ještě další.
Co si letos přejete a co plánujete darovat?


7 komentářů :

  1. Já jsem si nejvíc přála parní žehličku a parfém :) Jinak plánuju darovat i nějaké foto dárky :) Knížky jsou vždy skvělým dárkem, ale u nás nikdo moc nečte, kromě mě :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  2. Konvička na čaj je senzační :) Já si letos přeju nějaký pěkný diář, nové štětce a oblečení :) Letos budu dávar různé zážitky, poukázky.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne tipy! ♥ Práve babičke plánujem kúpiť knižku a nejakú šálku alebo také niečo :))
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju za komentáře holky, přeju ať dárky udělají radost, ať už darované, nebo ty co dostanete :)

    OdpovědětVymazat
  5. No vidíš to, mě ani knížky nenapadly, taky bych si mohla jednu přát:) díky za typ, pokud zase nezapomenu, o jedu si napíši:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Ten třetí hrníček bych chtěla pro sebe..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Já si plánuji darovat nový telefon ale přemýšlím že počkám až budou povánoční slevy. Jinak nějaký přenosný hrníček na teplý nápoj by se hodil ale raději bych brala šroubovací víčko, tohle bych měla strach že se mi v tašce vylije.

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3