29. srpna 2017

Looking forward to..

IMG_0205
Dobré ráno. Těším se. Těším se na spoustu věcí, třeba až se zase uvidím s vikingem, až se mi jednou v daleké budoucnosti podaří vyrýsovat svaly, až budu vydělávat, že se zítra dokopu a konečně půjdu běhat! Tento týden se ale nejvíce těším na následující dvě věci. Za prvé ve středu jedu na výstavu "The Art Of Shoes", tedy výstavu bot od Manola Blahnika. Podle Verči Tázlerové ze Stylish Coffee to opravdu stojí za to. Jste-li tedy stejným milovníkem bot či módy samotné, jako já, nebo obdivovatelky Carrie Bradshaw ze sexu ve městě, pak si kupte lístky. Výstava bude v Praze až do listopadu.
Druhá věc, na kterou se těším, nastane ve čtvrtek. Měl by mi totiž dorazit balíček z Gymsharku. To jsou ty drahý, ale naprosto úžasný legíny. Už několik týdnu (měsíců) mají beznadějně vyprodáno prakticky všechno, protože se stěhují do většího. Já jsem si tam vybrala asi 5 legín a 2 podprsenky. Vzhledem k ceně jsem se ale rozhodla, že nechci příliš riskovat situaci, kdy bych si objednala špatnou velikost a nic by mi nesedělo. Věřte, shlédla jsem snad milion review na youtube, pročetla míry, ale i tak si nejsem jistá. Proto jsem se minulou sobotu rozhodla, že než doplní zásoby, tak si objednám "jen" dvoje legíny na zkoušku, které tam zbyly ve velikosti M. Nebojte, stále to jsou legíny, které jsem si původně chtěla objednat. Podle sledovače zásilky by balíček měl dorazit ve čtvrtek, tak sebe i vás nechám překvapit, jak to dopadne. Ale prosím, držte mi palce. Mimochodem, měli byste zájem o nějakou recenzi, nebo mini haul těchto sportovních legín?
Ale dost už o mě, na co se v nejbližší době těšíte vy?

IMG_0175

IMG_0178

IMG_0232

IMG_0223

IMG_0212

IMG_0219

IMG_0217
Shorts, bag: H&M  /  T-shirt: Lindex (old one)  /  Shoes: Deichmann

4 komentáře :

  1. Jééé, máš boží kraťasy.. A celkově jsi nějaká pořádná kočka :) ne že bys jindy nebyla. Na výstavu bych taky ráda.. Tak třeba jednou, až bude čas.. A na leginy jsem Mega zvědavá... Určitě ne tu dej ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, teď se červenám :D A legíny dám a možná i recenzi na tu výstavu :)

    OdpovědětVymazat
  3. veľmi pekné fotky :) kraťasy sú skvelé, veľmi sa mi tento strih páči, ale mne by asi nesedeli... výstava musí byť skvelá, uži si to! ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji :) Pro mě jsou zase tohle asi jediné kraťasy, ve kterých se cítím opravdu dobře :) Ale každá máme jinou postavu, takže každé sedí něco jiného :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3