3. září 2017

Photodiary #3 Manolo Blahník, Gymshark a ještě víc

SAM_3827
Krásné nedělní ráno. Dnes mám pro vás další photodiary z minulého týdne. V úterý jste si mohli přečíst na co jsem se těšila, a dnes se můžete podívat, jak to dopadlo. Už z první fotky a názvu článku asi poznáváte, že se jedná o fotku z výstavy "The Art Of Shoes". Prosím, pokud budete mít možnost, běžte se podívat. Já jsem byla okouzlená! Ty boty byly opravdu umění, každá nádherně zpracovaná, originální, některé nositelné, některé měly vtip. Mezi "běžnými" kolekcemi je na výstavě ke shlédnutí i série bot z filmu Marie Antoinetta, včetně dvou šatů. Kromě bot na výstavě uvidíte i některé návrhy a je opravdu krásné vidět nákres, tedy návrh boty a její finální zpracování.

SAM_3836

SAM_3863

IMG_20170830_105742
Starbucks. Vlna kdy byly fotky ze Starbucks naprosto všude je naštěstí pryč, já jsem si ale v Praze vzpomněla na svoji stáž v Mnichově, kdy jsem se každý den po práci stavila v metru ve Starbucks, dala jsem si vynikající kávu, zaplatila hříšných 5€ (nejmíň) a čekala na kelímek s mým zkomoleným jménem. Vždycky jsem si myslela, že jméno Lucie a jeho verze jsou jedny z těch "celosvětových". Pochází z latinského lux, tedy světlo a bylo používáno už ve starověku. Přesto v Německu snad žádnou jeho verzi nemají a neznají. Nepomohlo mi ani anglické Lucy.

SAM_3873
Jupí! První várka mých vytoužených legín z Gymsharku dorazila. Dobrá zpráva je, že velikost M mi skvěle padne u obou legín co jsem objednala. Materiál je příjemný, každé legíny upřědnostňuji na jiný typ cvičení, což je fajn. Zatím jsem s legínami spokojená, v posilce jsem v nich ale zatím nebyla a ani jsem je ještě neprala, takže skutečnou recenzi s detaily a vším potřebým čekejte až za nějakou dobu. Ještě uvažuji, že si objednám zbytek věcí, které se mi líbyly, protože jsou z různých kolekcí, tedy různé technologie, materiály, stříhy. Pak bych asi udělala hromadnou recenzi. Co vy na to?

SAM_3875
Líbí se mi způsob balení!
SAM_3876
Fit legíny v modré!

IMG_20170831_162649
Když nemáte doma Cattell bell, použijte dýni! Jinak mezi mé oblíbené pomůcky při cvičení, ať už v posilce nebo na zahradě, patří odporové gumy! Dá se s nima dělat hrozně moc věcí, zpestřit si trénink, zvýšit náročnost cvičení, nebo mít aspoň nějaku "zátěž" když nemůžete jít do posilovny.

IMG_20170825_141044
Mimo Gymsharkových legín jsem si ještě koupila tyhle v Lidlu za 200,- a taky jsou hrozně fajn, už jsem v nich byla běhat a jsou super. Pokud sháníte dostupné oblečení na cvičení Lidl je určitě místo, kam se jít podívat. Myslím, že tam mají oblečení na různé sporty snad každý týden, nebo jednou za 14 dní. Stačí se podívat do letáku, ať už tištěného, nebo  do aplikace, která je ke stažení na google play.

IMG_20170831_112525
Děda byl houbařit a přišel s tímhle parádním úlovkem. Máte rádi houbaření a houby? Z mého okolí mi přijde, že většina lidí houby nesnáší, snad jen kromě žampionů, ale já houby teda úplně miluju, téměř na jakýkoliv způsob. Houbové řízečky, smaženice, čerstvé nebo sušené houby v bramboračce, sušené v omáčkách, pod maso, atd...

To je dneska všechno, doufám, že se vám článek líbil, dejte vědět jak s tou Gymsharkovou recenzí a mějte hezkou neděli. A pro ty co jdou zítra do školy přeju hodně štěstí, sil a nervů :)








5 komentářů :

  1. Já mám to štěstí, že jméno Tina nikdy zkomolené není :D! Moc hezký článek :)
    Měj se krásně,
    Tina
    https://tinasmerdova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ve Starbucks jsem všeho všudy byla tak 2x..nemam to tam ráda právě díky té vlně, že všichni musí mít plný instac fotek této předražené kávy. Druhý důvod je takový, že mi ta káva ani tak nechutna.. Navíc za ty peníze. Ale kelímek se jménem je hezká záležitost. Na leginy jsem zvědavá a jinak si myslím, že bys častěji měla nosit šaty... Vypadáš v nich božsky ;) hrozně ti to sekne

    OdpovědětVymazat
  3. Boty jsou krásné.:) Jinak mě z celého článku nejvíce zaujaly houby, protože je naprosto miluji!A u nás stále nic moc... přitom se těším na ně jak malá, na takové ty řízečky, jak zmiňuješ, nebo i na smaženici. MMM...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, tak to jsem ráda, že je tu další houbomil :) My bydlíme víceméně v Jizerkách a jsme obklopeni horami a lesy, takže o houby nemáme nouze :D

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3