24. listopadu 2017

Jak udělat radost na Vánoce a nemít vítr v peněžence

SAM_3931


Jestli něco miluju, tak je to vybírání a kupování dárků na Vánoce. Jako studentku mě ale celkem tíží, že nemůžu svým nejmilovanějším dopřát to, co by si podle mě zasloužili, protože peníze teda fakt netrhám na stromech. Před několika měsíci jsem ale narazila na Plnou peněženku, která mi pomůže se tolik nestrachovat o finance, a přitom sehnat pěkné dárky. Jestli jste o ní ještě neslyšeli a chcete vědět, jak to funguje, tak čtěte dál!
U nás doma jsme si upřímně nikdy nepotrpěli na předražené dárky a obzvláště na ty, které by byly jen holými nesmysly bez užitku. U nás je to takový klub knihomolů, milovníků sportu, jeden šílenec do módy (čti já) a nikdy nezapomeneme ani na čtyřnohé chlupáče! Baví mě v těhlech kategoriích vyhledávat to, do čeho se obdarovaný totálně zamiluje a pak skáče pod stromečkem radostí. Na druhou stranu, když pak jen jedna knížka stojí kolem 300-500 korun a těch knihomolů je doma několik, na mýho dvoumetrovýho tátu (a ani na dvoumetrovýho přítele) se v levných obchodech kvalitní a dostatečně dlouhý kalhoty na běhání v zimě neseženou a pro každýho chcete mít i nějakou tu drobnost, pak to nakupování není úplně nejlevnější. A navíc jsou všude otravný fronty! Už v minulých letech jsem proto začala hledat a kupovat dárky z pohodlí domova přes internet a jak už jsem psala, před několika měsíci jsem narazila na cashback PlnáPeněženka. Funguje to tak, že si na jejich stránkách po registraci najdete obchod kde chcete nakupovat, prokliknete se na něj a pak už jen nakupujete. Když nákup dokončíte, získáte za něj zpět jistá procenta, jejich rozmezí se pohybuje od 1 % k 25 %.  Díky plné peněžence se opravdu budete moci vyřádit, protože spolupracují s 580 e-shopy. A jaké jsou moje nejoblíbenější, zvláště v předvánočním období?

Bux.cz - jak už jsem říkala, pro všechny, kteří chtějí obdarovat milovníky knih je tohle super příležitost. Za nákup dostanete zpět 3,5 %. Pokud si nevíte rady jak na to, tak nezoufejte, je to zcela jednoduché. Přihlásíte se, najdete si daný obchod a z jeho profilu pak jen kliknete na tlačítko přejít a získat cashback.

plnapenezenka

Dalším oblíbeným obchodem je mixit, kde jsme se s Vikingem zamilovali do snídaňových müsli. Naposledy jsem tam získala cashback asi 27 korun, což je můj průměr a myslím si, že je to fajn. Nenakupuji nějak zběsile, jen když něco potřebuji, a i tak už se mi tam penízky pěkně vrší.
Milovníci módy pak sáhnou jistě po slevě na Zoot. Ti co mají domácí mazlíčky pak stejně jako já ocení, že si budou moci nakoupit na Zoohitu nebo v Superzoo. Miláčkové vážně dají finančně zabrat a malá finanční úleva ve slevičce určitě udělá radost. Ženy jistě zaplesají nad tím, že dostanou zpátky peníze při nákupu na Notinu, Elninu, nebo třeba na ebay. Obchod, který jsem ještě nevyzkoušela, ale šíleně mě láká je Econea, kde prodávají ekologické výrobky od čistících prostředků přes kosmetiku až po módu. A na co nesmím zapomenout je cestování a zážitky, kde se dá podle mě ušetřit nejvíc. Plná peněženka spolupracuje například s booking.com, s cestovkami, prodejci letenek a tak dále a tam opravdu ta procenta udělají docela dost.

Pokud jste kdy nakoupili v některých z těchto obchodů, hodláte-li také nakupovat dárky po internetu, máte doma čtyřnožce nebo milujete cestování, pak neváhejte a registrujte se. Registrace je zadarmo, a ještě vám za ni na váš účet připíší 50 kč. Můžete si taky nainstalovat hlídací lištičku (podle mě to zní mnohem líp než hlídací pes, haha), která vás upozorní, když se ocitnente na e-shopu, na kterém můžete získat peníze zpět.

Doufám, že vaše Vánoční nákupy teď budou mnohem příjemnější a cenově výhodnější a za ušetřený peníz si můžete koupit ještě něco pro sebe :)

2 komentáře :

  1. Plnou peněženku používám už nejaky ten pátek a hrozně mě baví, jak mi tam ty částky naskakuji :) jinak mám letos na nákup dárků online celkem smůlu... Na pár eshopech jsem se nechala nachytat na zboží, které nakonec nemeli na skladě a naskladni ho až po Vánocích, takže místo abych párkrát klikla a těšila se z toho, že dárky mám vyřízené, pořád jenom reklamuju a zarizuji :( snad se mi do Vanoc povede sehnat všechno, co potrebuju... ;) ale jinak jsem už všechno sehnala v rekordním čase, tak jsem na sebe pyšná, že se vyhnu nejhorším mackanicim v obchodech...

    OdpovědětVymazat
  2. Jej tak to mě mrzí, je fakt, že kolikrát je i to nakupování přes internet na nervy, ale už si na něj fakt zvykám víc než na nákupy v kamenných krámech. Já mám teda zatím sehnáno jen pár dárků, ale zase nejsem ten typ, co jde nakupovat 23.12, takže jsem si jistá že do dvou týdnu budu mít všechny dárky v tajným šuplíku, ve frontě na zabalení :D

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3