19. června 2018

L'Oréal Botanicals fresh care - recenze

loreal_3
Krásné úterý. Dnes mám pro vás recenzi na Botanicals fresh care, šampón a kondicionér od L'Oréal. Dosud jsem používala (několik let) levandulový Garnier, ale poměrně dlouho jsem ho už v drogeriích nemohla najít, a tak jsem se musela poohlédnout po jiném výrobku, který by mi sedl. S šampóny jsem totiž měla obvykle problémy, a to, že jsem měla vlasy mastné prakticky už během mytí. Nejsem odbornice a nevím, jestli za to mohlo pH, silikony v šampónech, nebo ještě něco jiného, ale zkrátka mi jiný šampón kromě toho levandulového Garnieru nesedl, a tak jsem ani jiný nepoužívala.
Nyní jsem opět vyzkoušela několik různých značek a druhů šampónů, než jsem narazila na tento. A je to trefa! Výrobky z této řady neobsahují žádné silikony, parabeny ani barviva, zkrátka žádná chemie! Konkrétně tato řada bsahuje olej z koriandru, kokosu a sóji. Výrobky jsou navíc ze 100% recyklovatelného materiálu, díky čemuž pro mě mají přidanou hodnotu (myslím že na Fb stránkách Econey jsem četla, že právě L'Oréal byl vyhlášen za nejekologičtější firmu).
Co se týče toho, jak jsem s výrobky spokojená, tak vlasy nemám mastné hned po umytí, produkty jsou lehké, mně osobně hezky voní, i když je to spíš taková ta rostlinná, bylinná vůně. Když použiju kondicionér (to jsem taky dřív nemohla), nemám žádné problémy, vlasy jsou krásně hebké a dobře se rozčesávají. Nemusím tak už používat spreje pro lepší rozčesávání vlasů. Jediné co používám navíc je olejíček na konce.
Co dál se mi na šampónu líbí je, že má dávkovací pumpičku a musím říct, že se mi s ní pracuje i dávkuje mnohem lépe.
Drobnou nevýhodou je ovšem cena. Za lahvičku tohoto šampónu dáte kolem nebo přes 200 Kč. Přiznám se, že šampón mi koupila mamka a cenu si nepamatuji, ale kondicionér stál 199 Kč v Rossmannovi.
loreal_4
Celkově jsem s těmito produkty spokojená, a pokud vám moc nesedí šampóny kvůli obsahu silikonů, nebo máte podobné problémy, jako jsem měla já, doporučuji tyto produkty vyzkoušet. Já budu určitě uvažovat i o dalších výrobcích z řady, tedy o masce a elixíru. Tyto výrobky jsou určeny pro oslabené vlasy, ale najdete i řadu pro barvené nebo suché vlasy.

4 komentáře :

  1. Vůbec nevypadají špatně. :) Sice tolik lidí si je nechválí.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. podľa mňa táto rada vyzerá super! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mě zaujal, zkoušela jsem též koriandrový (ten moc hezky voní), teď mám levandulový (vůně levanduli moc nepřipomíná). Jsou celkem v pohodě, žádný zázrak to asi není, ale alespoň jsou bez silikonů:) Ája

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá to celkom fajn. Ja momentálne používam Garnier Botanic Therapy a som veľmi spokojná.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3