2. listopadu 2015

It is a serious thing

OOTD16_03      Ahoj a krásné pondělní ráno vám přeji. Jak jste si užili minulý týden? Já už mám svoji první letošní zkoušku za sebou, upekla jsem svoje první dýňové cupcakes (a když budete hodní, tak vám o tom možná i napíšu :)), středeční svátek jsem strávila s někým výjimečným a víkend s rodiny aneb několika výjimečnými. O tom ale dneska psát nechci, mám hlavně totiž takovou mini míchanici témat, o kterých bych se zmínila raději :)

     Dnes je speciální den (nechci znovu používat slovo výjimečný). Pro mě je takový každý rok, protože mám narozeniny. Mám narozeniny na dušičky a už několik let (přesně tolik, kolik let můžete něco takového vnímat) mi to připadá lehce morbidní. Do dne, který by se měl vyznačovat radostí se vloudí i trocha smutku. Vždy si vzpomenu na příbuzné a je mi líto, že nevidí "kam jsem to dotáhla". Zároveň pociťuju vděk, protože ať už to komukoliv přijde jakkoliv praštěné, věřím, že nade mnou drží ochranou ruku.

    Letos se mi to tedy přehoupne z 21 na 22. Nemám ráda sudá čísla, ale nějak se s tím už smířím :D To že jsem o rok starší konec konců není tak podstatné jako to, co mi ten rok dal, přinesl, co mě naučil a musím říct, že za poslední rok (no spíše půl rok, nebo tedy rok 2015) toho bylo hodně. Přehodnocení jistých věcí, ztráta několika iluzí, pár lidí z mého života odešlo, pár nových do něj vstoupilo. Mezi všechny ty změny patří i změna životního stylu a filosofie mohu-li to tak nazvat. Už dýl přemýšlím, že bych se na blogu těmito tématy zabývala víc, pokud by vás to zajímalo. Zajímalo nebo ne? To je oč tu běží.

     Poslední moudro dne :D je, že i když tohle může znít jako vážnější téma, tak se nesmíme brát tak vážně a v tom duchu jsou laděné i dnešní outfitové fotky.
Mějte se hezky a napište mi, jestli by vás lifestylově zaměřené články zajímaly. Papa

OOTD16_12

OOTD16_11

OOTD16_10

OOTD16_09

OOTD16_08

OOTD16_07

OOTD16_06

OOTD16_05

OOTD16_04

OOTD16_02

OOTD16_01

I was wearin: Coat: Camaïeu  /  boots: CCC shoes  /  skirt, necklace: H&M  /  turtleneck: SH  /  bag: C&A

10 komentářů :

  1. Jéééé, náhodou to není morbidní..nesmíš si připouštět, že jsou nějaké dušičky =D. Je krásný podzim, ještě ten barevný, kdy je všude na stromech žluté listí a svítí poslední slunce ;)
    Takže všechno nejlepší, splněná přání a sny..prostě báječné narozeniny přeju =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Lucinko moje, jsi skvělá! Fotky jsou skvělé a taky musí být skvělé i tvoje narozeniny! Všechno nejlepší, Kočko! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásné boty.
    Všechno nejlepší :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Wikira: Děkuju :) Ty boty už jsou starý a okopaný :D přesto jsou ale nejepší, to se jim musí nechat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sukně není vyloženě můj styl, ale jinak krásný outfit :). A přeji všechno nejlepší k narozeninám ;) Užívej si, 22 je krásnej věk. Ehm... Vítej do klubu :D

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. překrásné narozky přeji..... a piš,piš,piš dál

    OdpovědětVymazat
  7. 2 postřehy: 1)Určitě zajiímalo! Taky se pokusím psát o více osobních věcech.
    2)Já zas nemám ráda lichá čísla :D
    1 poznámka: Opožděně přeju jen to nejlepší !

    OdpovědětVymazat
  8. Tobě to sluší! A všechno nejlepší k narozeninám!
    Tvůj blog jsem sice právě objevila, ale lifestylové a trochu "filosofické" články mě baví, takže se jich určitě neboj :))

    OdpovědětVymazat
  9. Moc děkuju :) To mě těší, určitě se do něčeho takového pustím :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3