5. dubna 2017

Almost trends

P3270016
Dobré ráno! Tak se nám po týdnu nádherného počasí a vysokých teplot zase rozpršelo a ochladilo, ale mám tu ještě jeden outfit z toho fajn minulého týdne. Hrozně se mi líbí trend síťovaných punčoch, ale protože jsem si ještě žádné nekoupila, vzala jsem si svoje puntíkované a přes ně moje jediný rozervaný džíny. Jak se trend síťovaných punčoch líbí vám?
Jinak jsou to fotky ze dne, kdy jsme se konečně zase sešly s mojí instantní kráskou <3 Není nad to, když se po dlouhé době vidíte s někým, koho máte tak rádi, rozumíte si a skvěle se chápete. Jako vždy jsme probraly snad úplně všechno a zrovna Káťa je jedna z těch lidí, kterých si neskutečně vážím, a i přesto, že se teď už nevídáme tak často jako když tu studovala, tak mezi náma cítím určitý vzácný druh spojení. Myslím, že obecně takových lidí ani přátelství není moc a je třeba za ně být vděční a vážit si toho!

P3270001

P3270038

P3270049

ootd_2_01

P3270048

P3270061

P3270055
I was wearing: jacket: Camaïeu  /  jeans, jumper, necklace: H&M  /  shoes: Deichmann  /  tights: Lindex



8 komentářů :

  1. parádne rifle! pekný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nakonec ty fotky nejsou tak špatné :)
    Slušelo ti to, krásko! Byl to super den a ano - mám to stejně - i když se moc nevídáme, stále to je přátelství a stále to je opravdové:)

    OdpovědětVymazat
  3. To je dobře, že vám přátelství vydrželo i na dále, někdy se ty přátelství rozpadnou a to je špatný :( Jinak děrované punčochy pod kalhoty se mi moc nelíbí, ale tyto puntíkaté jsou moc pěkné. :) Sluší ti to.
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně, taková přátelství nemá každý. Puntíkaté silonky pod roztrhanýma džínama se mi líbí, takže za mě super.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se líbí puntíkaté silonky, ale roztrhané džíny se mi moc nelíbí.

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3