16. března 2018

Jarní procházka

1_02
Krásné páteční ráno. Jaký jste měli týden? Já jsem akorát stihla v pondělí autoškolu, včera jsem šla ráno k doktorce na krev a jinak je veškerá moje aktivita založená prakticky jen na přepisování rozhovorů k diplomce a dělání pauziček mezi přepisováním. Je ale pravda, že i tak se toho odehrálo docela dost. Tak třeba jsem se stihla stát závislou na nejogurtech nebo jsem vyzkoušela veganský sýr a vím, že ten konkrétní už teda nikdy. Našla jsem trochu víc optimismu, protože už se venku probouzí jaro, můžu si vzít nový svetr a taky proto, že pomalu dokončuju diplomku. Taky jsem poprvé vyběhla a šlo to dobře.
Ani příští týden nebude o nic zajímavější ani o moc nudnější, přepisování, analýza výzkumného materiálu a psaní diplomky, zároveň ale přijede kamarádka z Erasmu, takže si s ní trochu užijeme Olomouc, ve čtvrtek mě možná čeká první vážnější pracovní pohovor na zaměstnání po škole a doufám, že se najde i trochu času na jarní obcházení obchodů. Pár jarních úlovků už mám, první z nich je krémový svetr s balónovým rukávem a můžete ho vidět v tomto článku, další úlovky a články snad budou brzy následovat. Co vy a váš minulý a budoucí týden? Co jste zažili a co máte v plánu?

1_03

1_07

004_without_P

003_wthout_P

002_without_P

1_11

1_10

1_05

1_06

A jedna lehce vtipnější na konec...
1_08
Kabát: Camaïeu  /  svetr: Miss Selfridge  /  kalhoty, kabelka: H&M  /  boty: CCC shoes



4 komentáře :

  1. Moc ti to sluší, jsi přirozeně krásná a oufit super, mám taky ráda takové jednoduché :) No, já jsem dokončila bakalářku, čekám na odpověď od vedoucího a pokračuju psaním absolventky, taky se nenudím, tak ať nám to dobře dopadne. Přepisování rozhovorů je šílenost :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, moc děkuju :) Přeju hodně štěstí a kladnou odpověď od vedoucího, určitě se nám zadaří :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, Luciku .. Ty tvoje vlasy jsou neskutečný. Úplně čumím, jak ti zase vyrostly :) jinak musím říct, že rostes do krásy. A s diplomkou si nedělej hlavu, ono to vždycky vypadá jako hrůza, ale dobře to dopadne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, hrozně moc děkuju, tyjo najednou všem připadám hrozně krásná :D Je pravda, že vlasy mi narostly dost a ještě je nějakou dobů růst nechám :) A děkuji za podporu k diplomce, je potřeba :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3